VIDEO Bradul din Parcul Crâng, donat de o poliţistă de la IPJ Buzău

O poliţistă de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău a donat bradul din curtea casei sale pentru a fi amplasat în Parcul Crâng şi a aduce buzoienilor bucuria sărbătorilor de iarnă.

Este vorba despre agentul principal de poliţie Alexandra Cîrstescu. Anul acesta, fix cu o lună înainte de Crăciun, a hotărât să îşi ia rămas bun de la un prieten vechi şi drag, alături de care a copilărit.

Este vorba de un brad în vârstă de jumătate de secol, care a fost plantat de rudele tinerei în curtea în care a locuit încă de când a venit pe lume.

Alexandra a oferit bătrânul conifer Primăriei Buzău, pentru a-l amplasa în zona centrală a Parcului Crâng, în vederea împodobirii de sărbătoare.

Bradul Alexandrei este în această iarnă bradul buzoienilor, iar polițista este cât se poate de fericită şi plină de zâmbet, chiar dacă momentul despărţirii a fost emoţionant.

”Mai tânăr cu vreo 30 de ani decât vecinul din Piața Dacia, dar la fel de frumos, a fost așezat astăzi în parc! Va fi decorat și iluminat festiv, iar în perioada Sărbătorilor de Iarnă sper că va constitui un punct de atracție pentru cei mici!”, a scris viceprimarul Ionuț Apostu pe Facebook.

Este pentru al cincilea an în care municipalitatea face apel la oameni pentru a dona bradul care va fi împodobit la Târgul de Crăciun din centrul oraşului.