VIDEO Andra și Cătălin Măruță au trecut în noul an alături de fanii din Buzău

Peste 10.000 de persoane au participat duminică noaptea la un grandios spectacol de Revelion, organizat de Primărie în centrul municipiului Buzău. Cap de afiş a fost Andra care a intrat pe scenă chiar înainte de miezul nopţii, în uralele publicului.

Pe scena amplasată în fața Palatului Comunal au urcat, începând cu ora 19.00, artişti buzoieni. Spectacolul prezentat de Cătălin Măruță și buzoianca Mădălina Manolache a continuat până la trecerea dintre ani cu Guess Who și Uddi.

Cap de afiş a fost Andra care a intrat pe scenă chiar înainte de miezul nopţii, în uralele publicului. Andra și Cătălin Măruță au numărat secundele până la intrarea în noul an alături de fanii din Buzău.

O altă atracţie a spectacolului din Piaţa Dacia a fost și focul de artificii de la miezul nopţii, care a durat aproape zece minute.

Peste zece mii de buzoieni s-au aflat la trecerea dintre ani în Piața Dacia, un număr care a depășit mult asistența din anii precedenți.

Spectacolul s-a încheiat la ora 1, când buzoienii s-au retras acasă sau în restaurante pentru a continua petrecerea până dimineață.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI