vineri, 23 februarie, 2024

Turismul din județul Buzău, promovat la nivel european

Turismul din județul Buzău, promovat la nivel european

Facebook
Twitter
Email

Consiliul Județean va promova atracțiile județului, săptămâna viitoare, la Târgul Internațional de Turism de la Bilbao, Spania, prin intermediul standului închiriat de Ministerul Turismului. De curând, conducerea județului a semnat un acord de colaborare cu regiunea spaniolă La Rioja, ai cărei reprezentanți ar urma să sosească în România până la sfârșitul acestei veri.

„Mergem la un târg de profil cu Ministerul Turismului. Participă Consiliul Județean Buzău, Consiliul Județean Constanța, câteva primării și câțiva tour-operatori. Noi vom prezenta pliante cu obiectivele turistice din Buzău, cu Sărata Monteoru, cu Vulcanii Noroioși, zona viticolă, dar și produse tradiționale gastronomice precum: Cârnații de Pleșcoi, Covrigii de Buzău, Tămâioasa de Pietroasele și altele”, a declarat, astăzi, președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu.

În urmă cu o lună, conducerea județului Buzău a semnat un acord de colaborare cu regiunea spaniolă La Rioja, ai cărei reprezentanți ar urma să sosească în România până la sfârșitul acestei veri.

Bilbao este un oraș în nordul Spaniei, cel mai mare oraș din Țara Bascilor. Orașul este un port principal și centru industrial, având o populație de aproximativ 354.000 de locuitori. La Târgul Internațional de Turism de săptămâna viitoare își vor promova ofertele turistice mai multe țări de pe glob.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.