joi, 18 aprilie, 2024

VIDEO Rază de speranță, pentru femeia care a fost izgonită cu copilul de mână, din casa conjugală. Împreună putem să le oferim o viață mai bună

VIDEO Rază de speranță, pentru femeia care a fost izgonită cu copilul de mână, din casa conjugală. Împreună putem să le oferim o viață mai bună

Facebook
Twitter
Email

Impresionați de povestea tristă a Filofteiei Mărăcine și a fiicei ei, Emanuela, care trăiesc într-o sărăcie cruntă, după ce au fost alungate de cel care le-a fost soț și tată, câțiva buzoieni cu suflet mare sar în ajutorul familiei. Unul dintre ei este Chef Cristi Dobre, un tânăr buzoian întors recent din Suedia, unde a lucrat ca bucătar la un restaurant dintr-o stațiune de schi.

Cristi le-a oferit bani celor două femei și le-a cumpărat un frigider. Acesta speră ca alături de el să vină și alți semeni în nobilul demers. ”Au mai fost câteva telefoane din partea unor oameni care sperăm că se vor concretiza și este un început promițător”, spune Cristi Dobre, care consideră că cel mai important pas în sprijinirea familiei va fi atunci când Emanuela și mama ei vor ajunge să locuiască în condiții decente. Ele locuiesc acum într-un bordei care stă să cadă și care, din vară, va fi demolat de către proprietar.

Citește aici întreaga poveste a Filofteiei Mărăcine, care a fost alungată de soț, cu copilul de mână!

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.