Primarul Constantin Toma: 12.000 de buzoieni urmăresc în transmisie directă spectacolele din Drăgaică

Cel mai nou mesaj săptămânal al primarului municipiului Buzău, Constantin Toma, înregistrat și postat pe Facebook, se referă la succesul înregistrat de Drăgaică. De aceea, edilul-șef a ales să filmeze clipul în târgul care, după spusele primarului, în primele două zile a fost vizitat de un număr record de persoane.

”Drăgaica este deja un succes, dacă ne luăm numai după oamenii prezenți, cca. 40.000 sâmbătă și duminică și cca. 12.000 de buzoieni care urmăresc în transmisie directă spectacolele ce se desfășoară după orele 20.00. Facem fericiți și o mulțime de buzoieni din străinătate și asta mă bucură foarte mult!”, a scris primarul Constantin Toma pe Facebook.

Transmisiile Live din Drăgaică pot fi vizionate pe pagina de Facebook a evenimentului, DragaicaBuzau. Spectacolele încep la ora 20.00, iar pe afișul zilei de miercuri sunt trupele Chihlimbar, Nemuritorii și Jasp Band.

Unul dintre cele mai așteptate recitaluri este cel al formației Provincialii, din Focșani, care este programată joi să facă un spectacol de zile mari în Drăgaică.

În mesajul postat miercuri pe Facebook, Toma a mai precizat că, săptămâna viitoare, va da publicității un raport despre ceea ce a găsit în 23 iunie 2016, prima sa zi de primar, și ce s-a întâmplat într-un în Primăria Buzău. Tot săptămâna viitoare va vorbi despre ceea ce se va întâmpla până la sfârșitul anului 2017.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI