sâmbătă, 9 decembrie, 2023

Ponturi despre petrecerea sfârșitului de an, în județul Buzău

Ponturi despre petrecerea sfârșitului de an, în județul Buzău

Facebook
Twitter
Email
Pentru că sfârșitul de an se apropie rapid, proprietarii pensiunilor și restaurantelor din judeţul Buzău se întrec, deja, în oferte care de care mai atractive. Aceştia pregătesc clienților diverse surprize culinare iar preţurile au rămas la fel ca anul trecut.

Pensiunea Casa Matei, din Berca, sună adunarea petrecăreților încă de la Sfântul Nicolae.  Pentru 300 de lei de persoană, turiștii pot accesa oferta de pe 6 decembrie, două nopți de cazare cu mic dejun și surprize incluse: obiceiuri din noaptea Sfântului Nicolae, curățarea si rânduirea ghetuţelor la uşă, cină tematică de Sf. Nicolae și serată dansantă, muzică DJ.
 
Cei care își doresc sărbători de iarnă în mijlocul naturii, departe de agitația urbană, pot opta pentru petrecerea Crăciunului sau a Revelionului la Cabana Harțagu, situată la 92 kilometri de Buzău și 53 kilometri de Brașov, pe Valea Buzăului. Unitatea poate caza până la 60 de persoane, în 20 de camere cu băi proprii.
 
Oferta de Crăciun presupune cazare cu pensiune completă, la prețuri ce varizază între 250 de lei până 317 de lei de persoană pe noapte. Pachetul include masa festivă, bazată pe mâncare tradițională de Crăciun și băuturi românești. Pe 24 decembrie, turiștii au parte de surprize precum participarea la tăiatul porcului și apoi la pomana porcului. 
 
Revelionul la Harțagu costă între 323 lei și 373 lei pe noapte de persoană. Pot fi rezervate pachete de sejur de minimum patru nopți, data de intrare fiind 30 decembrie 2015. Copiii între 3 ani și 12 ani au reducere de 50% din preț fără pat suplimentar și 40% din preț cu pat suplimentar.
 
Crăciunul la Pensiunea Vila Olga, din Sărata Monteoru, 150 lei pe noapte de persoană, cazare cu pensiune completă. Unitatea se închiriază unui singur grup dar și individual, numărul de locuri disponibile fiind 22, distribuite în 10 camere cu băi proprii. Pentru petrecerea Revelionului 2016, a fost stabilit un tarif  de 250 lei de persoană pe noapte, cazare cu pensiune completă. Pachetul include masa festivă ce include antreu, salată, fel principal, desert, prăjituri și fructe. 
 
Buzoienii care nu vor să plece din oraș au posibilitatea să petreacă sărbătorile de Crăciun și Revelion la restaurante, aceste anunțând oferte cuprinse între 120 și 300 de lei de persoană. 
 
La Restaurant Orhideea, care dispune de o suprafață mare, aproximativ 250 de locuri la mese, petrecerea de Revelion va avea ca principală atracție spectacolul susținut de formația Euro Târgu Ocna, Diana Ioniță și Cabaret Rebelle.
 
La Restaurantul Mariage, meniul tradițional și programul muzical vor fi punctele tari ale petrecerii de la cumpăna dintre ani. Pentru suma de 220 lei de persoană, petrecăreții vor avea parte de un aperitiv bogat, salată de Boeuf, păstrăv, sărmăluțe și mixt grill cu cotlet haiducesc. De voia bună a clienților se vor ocupa formațiile Creativ și Nemuritorii.
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.