Ofertele de Paște pe care hotelurile și pensiunile din Sărata Monteoru le-au lansat

Mai sunt câteva zile până la Paște, iar hotelierii din stațiunea buzoiană Sărata Monteoru se întrec, deja, în oferte care mai de care mai atractive. Aceştia pregătesc turiştilor diverse surprize culinare iar preţurile nu sunt de speriat. Proprietarii de pensiuni și hoteluri din stațiunea aflată la 100 de kilometri de Capitală îi invită pe oaspeți să descopere meleagurile buzoiene, să guste cârnaţii de Pleşcoi, babicul şi ceapa „de apă”, vinurile de pe Dealul Istriţa şi ţuica de la munte.

Staţiunea Sărata Monteoru, aflată la 25 de kilometri de municipiul Buzău, în zona de deal, este recunoscută pentru apele termale bogate în proprietăţi curative, tratamentele cu nămol având beneficii multiple pentru problemele de ordin medical. În această staţiunea însă nu doar apele termale ajută corpul să se refacă ci şi liniştea insuflată de peisajul creat parcă pentru a oferi o oază de vitalitate.

Hotelurile și pensiunile au tarife de la 40 de lei pe noapte de persoană la 217 lei, cazare cu demipensiune și masă festivă. Unitățile de cazare oferă turiștilor meniuri tradiționale însă sejurul poate fi completat și cu drumeții prin stațiune dar și în alte puncte turistice din apropiere.

Hotel Cazino poate caza în această perioadă până la 64 de persoane, în 32 camere cu băi proprii. Oferă pachete sejur de minimum trei nopți, cu data de intrare 30 aprilie. Cazarea cu demipensiune, intrare cu cină, ieșire cu mic dejun, costă 217 lei/noapte/persoană iar copiii între 5 ani și 12 ani au reducere de 50% din preț fără pat suplimentar. Pachetul include masa festivă, meniul fiind constituit din preparate tradiționale românești și freebar.

Pensiunea Caprice oferă în această perioadă cazare cu pensiune completă. Unitatea se închiriază unui singur grup dar și individual, 28 fiind numărul de locuri disponibile. Prețurile pentru fiecare tip de cameră variază de la 160 lei/noapte/persoană în cameră dublă matrimonială până la 250 lei/noapte/persoană pentru apartament 2 camere.

Pachetul de sărbători include cazare 3 nopti/ 4 zile cu pensiune completă, participare la slujba de Înviere, la Biserica “Adormirea Maicii Domnului” aflată la 3 minute de pensiune, gustare Pascală la pensiune, după Slujba de Înviere, prânz tradițional de Paște și cină festivă.

RECOMANDARE 3

O biserică veche de două secole va fi consolidată cu bani alocați de autorități

Sunt însă foarte multe pensiuni care oferă doar cazare grupurilor de turiști, la tarife de sărbătoare. La Pensiunea Mon Ami, cazarea fără masă costă 100 lei/noapte/persoană. Unitatea se închiriază unui singur grup dar și individual și are 20 de locuri disponibile, distribuite în 10 camere cu băi proprii. Dacă alegeți sejurul minim de 3 nopți, prețul/sejur/persoană este de 300 lei.

Pensiunea Monteoru oferă cazare fără la prețul de 50 lei/noapte/persoană. Sejurul trebuie să aibă cel puțin două nopți iar unitatea se închiriază unui singur grup dar și individual. Sunt șase locuri disponibile, distribuite în 2 camere cu baie comună. Dacă alegeți sejurul minim de 2 nopți, prețul/sejur/persoană este de 100 lei.

Pensiunea Cerbul, unitate cu zece locuri disponibile, distribuite în cinci camere cu baie (băi) la comun, oferă în perioada sărbătorilor de Paște sejururi de minimum trei nopți la prețul de 50 lei/noapte/persoană. Pensiunea se închiriază doar integral. Prețul de închiriere integrală pentru 3 nopți unui grup de 10 persoane este 1.500 lei. Un număr mai mic de persoane va achita tot 1.500 lei.

Fii Reporter