miercuri, 21 februarie, 2024

O familie din Râmnicu Sărat a transformat spațiul verde de lângă bloc într-o grădină superbă

O familie din Râmnicu Sărat a transformat spațiul verde de lângă bloc într-o grădină superbă

Facebook
Twitter
Email
Un spațiu verde plin de flori multicolore și obiecte tradiționale românești este ceea ce a realizat, cu multă muncă și migală, o familie din Râmnicu Sărat, în grădina din fața blocului. Peisajul încântător atrage privirile vecinilor, care spun că exemplul oamenilor ar trebui urmat de toți locatarii. Chiar şi autoritățile au fost inspirate să îi provoace pe cetățeni la un concurs în cadrul căruia va premia cea mai frumoasă grădină de la bloc.

Din pasiune și cu bani proprii, o familie de tineri, care locuiește chiar în zona centrală a municipiului Râmnicu Sărat, a amenajat cu multă muncă grădina din fața blocului și autransformat-o într-un loc superb. 
 
Spațiul verde de lângă bloc, unic în oraș, a atras admirația tuturor vecinilor. Aceștia spun că exemplul tinerilor ar trebui urmat de toți locatarii. 
 
Şi autoritatile au fost cucerite de raiul verde de lângă bloc. Reprezentanţii Primăriei se gândesc acum să îi provoace pe toţi locatarii la un concurs, în cadrul căruia să îi premieze pe cei care amenajează cea mai frumoasă grădina de la bloc.
 
Odată lansată provocarea, cetățenii din Râmnicu Sărat pot da frâu liber imaginației pentru a amenaja cel mai frumos spațiu verde de lângă bloc, astfel încât să fie declarați câștigători.
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.