joi, 18 aprilie, 2024

Mărturiile sportivelor atacate cu motocoasa în cantonamentul de la Bușteni: ”Am citit crimă în ochii lui”

Mărturiile sportivelor atacate cu motocoasa în cantonamentul de la Bușteni: ”Am citit crimă în ochii lui”

Facebook
Twitter
Email

Scene absolut şocante s-au derulat, zilele trecute, în Buşteni. Un grup de tineri boxeri şi-au văzut moartea cu ochii când au fost atacaţi cu o motocoasă de un individ băut. O tânără de 18 ani a cutezat să se lupte cu bărbatul agresiv, însă a fost rănită.

Incidentul a avut loc seara, când un grup de sportivi, băieți și fete, componenți ai unui club de box din Buzău, au ieșit la plimbare prin stațiunea Bușteni.

În timp ce se odihneau pe o bancă, de grupul juniorilor s-au apropiat trei localnici, toți în stare de ebrietate și puși pe scandal. Tinerii le-au spus celor trei indivizi să păstreze distanța, deoarece sunt beți.

Brusc, unul dintre ei a pus mâna pe o motocoasă cu fir atașat la tambur, a pornit-o, și, extrem de furios, a început să dea cu ea în stânga și-n dreapta.

Fără să ezite, pugilista Bianca Lăcătușu s-a detașat de grup pentru a-l înfrunta pe agresor. ”Am băgat mâna fix în motocoasa lui pentru că m-am gândit la fetele care erau în spatele meu. M-am speriat pentru că am citit pe fața lui direct crimă”, spune Bianca.

Ieșirea violentă a bărbatului i-a paralizat de frică pe ceilalți tineri din grup. În apărarea Biancăi au mai sărit două colege, Cosmina și Nicoleta, însă fără niciun spor.

Una dintre ele a făcut un atac de panică și a leșinat. ”Am simțit acel cablu cum a trecut pe lângă fața mea. Eu am făcut un atac de panică, nu mai puteam respira și am leșinat. Toți eram panicați, erau blocați”, spune Nicoleta Radu, colega Biancăi.

Doar intervenția unor martori a făcut ca scandalul să nu aibă urmări și mai grave. Bianca a fost transportată la spital cu răni la brațul stâng, însă nu a rămas internată. ”În prima noapte, nu am putut să dorm deloc. A rămas cu mine o colegă și dacă nu era ea cred că înnebuneam. Îl vedeam în față cu motocoasa aia și tot auzeam pași prin casă”, mărtuisește victima agresiunii.

Polițiștii din Prahova l-au identificat repede pe agresor. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 48 de ani, din orașul Bușteni. El este cercetat penal, în libertate, pentru lovire sau alte violențe si tulburarea ordinii și liniștii publice.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.