FOTO Zeci de participanți, la prima paradă retromobil organizată în ultimii doi ani la Buzău

Chiar dacă sunt trecute bine de prima tinerețe, reușesc să întoarcă privirile oricui. Este vorba despre mașini de epocă, aproximativ 50, care au fost prezente în acest week-end la Buzău. Bijuteriile pe patru roți au fost expuse într-o poiană din localitatea Haleș.

Elegante, proaspăt spălate și lustruite bătrânele doamne au fost asaltate de curioșii care au început să se fotografieze lângă ele.

Colecţionarii s-au mândrit cu bijuteriile lor, așa cum fac cu orice ocazie.

O apariţie inedită la paradă a fost o maşină de armată, despre care proprietarul ei spune că naşte tot felul de reacţii în rândul trecătorilor.

”M-am echipat special pentru acest eveniment. Mi-am dorit să personalizez ținuta cu emblema TV-ului, care vine de la Tudor Vladimirescu, denumirea uzinei care le-a fabricat”, spune Nicolae Filon.

Chiar dacă sunt trecute deja de prima tinereţe, bătrânele doamne pe roţi au fost fotografiate de către buzoienii veniți la paradă.

Un Mercedes din anii `30, asemănător cu cele folosite în filmele lui Sergiu Nicolaescu, a atras toate privirile pasionaților.

Din cauza pandemiei, proprietarii de automobile de epocă nu au mai putut participa la astfel de evenimente. Așa că au folosit acest prilej pentru a veni într-un număr destul de mare.

Evenimentul organizat duminică la Buzău va fi urmat și de altele în lunile care vin, numai dacă numărul infectărilor cu noul coronavirus nu va crește.

Fii Reporter


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau