Focuri de armă, în poligonul de la Gura Câlnău. A fost Cupa Presei la Tir, organizată de jandarmi

Jurnaliștii buzoieni au abandonat astăzi scrisul, filmările și documentările, pentru câteva ore, pentru a se întrece în cadrul Cupei Presei la Tir, competiţie organizată de Inspectoratul Județean de Jandarmi Buzău. Întrecerea a fost animată, la competiția bărbaților, cei mai buni trăgători fiind departajați la doar un punct. Evenimentul a fost organizat cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române.

Anul acesta, concursul de tir organizat de jandarmii buzoieni s-a bucurat de un mare interes printre jurnaliști. Peste 30 dintre ei au încercat să-i convingă pe oamenii legii că știu să mânuiască nu numai condeiul ori camerele de filmat, ci și armele de foc. S-a tras cu pistolul mitralieră calibru 7,62 milimetri, cu câte zece gloanțe, la o țintă aflată la o distanță de 50 de metri.

Competiția bărbaților a fost câștigată de Adrian Bonciu, corespondent Antena 3, iar la fete, pe primul loc s-a clasat Elena Stoica, de la cotidianul Opinia.

La final, jandarmii buzoieni de la serviciul de intervenție rapidă au oferit un exercițiu demontrativ. Câștigătorii competiției de tir a jandarmilor au primit din partea organizatorilor medalii și diplome.

Fii Reporter