Flori și cadouri, pentru cele mai bătrâne femei din Buzău, de la șeful Consiliului Județean

Președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, le-a vizitat, astăzi, pe urmașele unor veterani de război, pentru a le oferi flori, alimente și dulciuri. Cadourile au fost oferite de autoritățile județene cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii. Prima care a primit vizita șefului CJ a fost Drăguța Ardeleanu, în vârstă de 100 de ani.

Începand cu ora 12.00, Petre Emanoil Neagu s-a deplasat în cartierul Orizont, la bătrâna Drăguța Ardeleanu, care a împlinit, luna trecută, 100 de ani de viață. Delegația a plecat apoi în comuna Vernești, la urmașa de veteran de război, Angelica Dragnea, și la Safta Baciu, din comuna Podgoria.

„Nu în fiecare zi putem avea fericita ocazie să sărbătorim asemenea oameni. Ținând cont că luna Martie este o lună cu multe specificații ne-am gândit, și cu sprijinul MApN, să onorăm doamnele care au reușit să ajungă în zilele noastre. Am avut plăcerea să mă întâlnesc cu doamne care au 100 de ani și peste care sunt practic o istorie vie a noastră a românilor. Cred că ar trebui să le acordăm mai mult respect acestor oameni care au rămas în viață atât cât mai avem timp. Urez încă odată La mulți ani! tuturor doamnelor care sunt urmașe ale veteranilor de război iar pentru mâine tuturor mămicilor”, a declarat președintele CJ, Petre Emanoil Neagu.

Reprezentanții Consiliului Județean au oferit celor trei familii câte un pachet cu dulciuri și alimente.

Fii Reporter