joi, 22 februarie, 2024

VIDEO FOTO 18 suporteri, băuți și fără bilete, dați jos din tren la Buzău după ce au vrut să-l bată pe controlor

VIDEO FOTO 18 suporteri, băuți și fără bilete, dați jos din tren la Buzău după ce au vrut să-l bată pe controlor

Facebook
Twitter
Email

În această după-amiază, 18 suporteri, care mergeau cu trenul spre București la meciul România-Ungaria, au fost daţi jos din tren în Stația CFR Buzău. Tinerii provin din mai multe județe, din zona Moldovei, și au fost prinși în tren fără bilet de călătorie. Scandalul a izbucnit în momentul în care controlorul din trenul Iași – București le-a cerut suporterilor biletele de călătorie. Controlul a semnalat către dispecerat incidentul și a apelat la sprijinul polițiștilor.

Pentru că în Gara Buzău, patru dintre suporteri au devenit recalcitranţi la vederea polițiștilor, la faţa locului au mai intervenit, în sprijin, alți poliţişti, dar şi jandarmi.

Toate persoanele au fost conduse la sediul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Buzău pentru efectuarea de verificări şi luarea măsurilor legale ce se impun.

Împotriva a 11 dintre ei a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Totodată, pe numele altor cinci, cu vârste cuprinse între 32 şi 21 de ani, toţi din Vaslui, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice” şi „sfidarea organelor judiciare” şi a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore.

SUPORTERI RECALCITRANTI

SUP 3

SUP 4

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.