luni, 26 februarie, 2024

Viorel Ion, aproape de revenirea pe banca Gloriei Buzău

Viorel Ion, aproape de revenirea pe banca Gloriei Buzău

Facebook
Twitter
Email

Veştile bune curg una după alta pentru pentru microbiştii buzoieni. După ce în cursul acestei săptămâni, Comisia de Disciplină a FRF a depunctat formaţia Viitorul Axintele cu 9 puncte, decizie care a dus la promovarea formaţiei din Crâng în Liga a II-a, Ion Viorel, cel mai îndrăgit fotbalist buzoian din toate timpurile, este foarte aproape să revină pe banca Gloriei Buzău. Refrenul „Vioară, vioară, tu ești o comoară” ar putea redeveni de actualitate pe stadionul din Crâng. Potrivit portalului Liga2.ro, expoziţia de fotografie sportivă desfăşurată joi dimineaţă într-un mall din Buzău a fost prilejul ideal pentru ca primarul Constantin Boşcodeală, preşedintele Dan Tulpan şi tehnicianul Viorel Ion să discute pe tema sosirii antrenorului la Gloria. După ce au vizionat expoziţia, cei trei au plecat împreună pentru a discuta detaliile colaborării începând din această vară.

Pentru Viorel Ion, varianta cu CSMS Iaşi nu mai este de actualitate, în condiţiile în care ieşenii au anunţat ieri că s-au înţeles cu fostul tehnician al Ceahlăului, Costel Enache, pentru a-i conduce în sezonul viitor.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.