miercuri, 22 mai, 2024

Victorie amară. Gloria Buzău – Victoria Chirnogi 2 – 0

Victorie amară. Gloria Buzău – Victoria Chirnogi 2 – 0

Facebook
Twitter
Email

Gloria Buzău s-au impus, vineri, cu 2 – 0, pe teren propriu, în faţa formaţiei Victoria Chirnogi, în cadrul rundei cu numărul 19 a seriei a II-a din Liga a III-a. Din păcate, tot ieri, a învins și Viitorul Axintele, pe terenul celor de la Metaloglobus, așa că Gloria mai are foarte puține șanse de promovare. Elevii lui Marian Roşu nu au avut emoţii în faţa echipei călărăşene şi şi-au concretizat intenţiile ofensive încă din debutul partidei. Bârsănel a deschis scorul, în minutul 14, pentru ca patru minute mai târziu, Cucu să marcheze și el, din lovitură liberă de la 30 de metri. Din păcate, contracandidata Gloriei la promovarea în liga secundă, Viitorul Axintele, a câștigat cu 3-2 pe terenul celor de la Metaloglobus București, menținând astfel distranța de 6 puncte între cele două formații.

În cadrul aceleiași runde, CSM Râmnicu Sărat a trecut în deplasare, cu 2 – 0, de formația Rapid Fetești, prin golurile lui Oprică (min. 30) și Teodorescu (min. 75).

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.