marți, 23 aprilie, 2024

Un poliţist buzoian, locul 2 la Campionatul Naţional de tenis de masă al MAI

Un poliţist buzoian, locul 2 la Campionatul Naţional de tenis de masă al MAI

Facebook
Twitter
Email

Un poliţist buzoian s-a clasat pe locul al II-lea la o competiţie naţională de tenis de masă desfăşurată recent la Bistriţa. Liviu Niţu, subofiţer de poliţie în cadrul IPJ Buzău, a concurat la categoria de vârstă 35 – 45 de ani. Liviu Niţu este permanent abonat al primelor locuri la competiţiile naţionale de tenis de masă, fiind de departe cel mai bun sportiv care reprezintă IPJ Buzău la competiţiile naţionale organizate sub egida MAI.

Competiţia a avut loc în perioada 2-5 aprilie în sala de tenis de masă „Gheorghe Bozga” din Bistriţa. Este vorba faza finală a concursul de tenis de masă organizat anual de Ministerului Afacerilor Interne. Competiţia, organizată de către Centrul Cultural MAI, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, Inspectoratul Judeţean de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Bistriţa-Năsăud şi CSM Bistriţa, a adunat la start nu mai puţin de 80 de sportivi, pe mai multe categorii de vârstă.

La competiţie au participat poliţişti, jandarmi, pompieri, cadre ale MAI şi chiar cadre ale Academiei de Poliţie „Al. Ioan Cuza”.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton