luni, 22 iulie, 2024

Specialista remizelor! Gloria Buzău, la al patrulea egal consecutiv în campionat

Specialista remizelor! Gloria Buzău, la al patrulea egal consecutiv în campionat

Facebook
Twitter
Email

Gloria Buzău a terminat la egalitate, scor  0 – 0, partida disputată astăzi în compania formaţiei Sport Club Bacău, penultima clasată în clasamentul Seriei I a Ligii a doua. Astfel, dupa acest semieşec pe teren propriu, gruparea din Crâng se află la al patrulea egal consecutiv în campionat. Jucătorii Gloriei erau aproape siguri de victorie înaintea partidei de astăzi, din Crâng, în compania formaţiei SC Bacău, însă nici de data aceasta, elevii lui Viorel Ion nu au reuşit să câştige toate cele trei puncte puse în joc.

După o primă repriză în care Gloria a reuşit două ocazii mari, prin Puşcaşu şi Bârsănel, iar formaţia oaspete a avut o singură oportunitate de a înscrie, prin Husein, partea a doua a fost mult mai echilibrată. Tot Husein, de la oaspeţi, a fost aproape să deschidă scorul în chiar prima fază a celei de-a doua reprize, apoi, în minutul 66, Hulubei a şutat milimetric pe lângă poarta Gloriei. Buzoienii au avut şi ei două oportunităţi de a marca, nu la fel de mari ca ale băcăuanilor, prin Gabriel Ion, în minutul 58, şi Matei, în minutul 79.

Gloria Buzău – Sport Club Bacău s-a încheiat la egalitate, scor 0 – 0, iar Gloria este la a patra remiză consecutivă obţinută în acest sezon de Liga a doua.

În urma acestei etape, după opt meciuri disputate, Gloria Buzău rămâne pe locul 6 în clasament, cu 11 puncte acumulate. Etapa viitoare, sâmbătă, 2 noiembrie, Gloria Buzău va întâlni, în deplasare, formaţia CF Brăila, ocupanta locului 8 în clasament.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.