duminică, 21 aprilie, 2024

VIDEO Punct prețios scos de Gloria Buzău în Giulești

VIDEO Punct prețios scos de Gloria Buzău în Giulești

Facebook
Twitter
Email

Gloria Buzău a remizat, scor 1-1, pe terenul echipei Rapid București, într-un meci din etapa secundă a primei serii din Liga a II-a. Golurile au fost marcate de Ioniţă II, în minutul 5, pentru Rapid, şi de Bârsănel, în minutul 45, pentru Gloria Buzău. În repriza secundă, Rapidul a ratat cel puţin două ocazii uriașe. Mai întâi Doman (56), apoi Al. Ioniţă (67 – bară!), ratează din poziţii ideale. În minutul 77, un jucător al Gloriei, Agache, vede al doilea cartonaș galben, pentru un henț la jumătatea terenului, așa că buzoienii rămân în 10 oameni. 

Elevii lui Viorel Ion au rezistat până la finalul partidei, astfel că Gloria Buzău a reușit să obțină primul punct în această ediție de campionat.

Gloria va lua o pauză forţată în următoarele două săptămâni. În etapa a treia nu era oricum programată, iar în runda a patra va sta, întrucât Sportul Studenţesc va fi exclusă pentru două neprogramări. În aceste condiţii, Gloria va juca din nou, abia în runda a cincea, când va întâlni la Buzău pe Rapid CFR Suceava.

Gloria Buzău a avut următorul “11″ de start: Stoicescu – Agache, Bîrsănel, Dăniţă, B. Dumitru – Mihăescu, Marcu – A. Voicu, Puşcaşu, Burlacu – Verdeş. Au mai jucat M. Matei, G. Ion şi Airinei.

Rapid a început jocul în următoarea formulă: Drăghia- Voicu, Iacob, Păun, N. Vasile – Martin, Selagea, Negru, M. Stoica – Ioniţă II, Doman. A mai evoluat Ciolacu.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton