sâmbătă, 23 septembrie, 2023

Promovare încă din primul an? „Vioară” aduce la Gloria jucători cu experiență în prima ligă

Promovare încă din primul an? „Vioară” aduce la Gloria jucători cu experiență în prima ligă

Facebook
Twitter
Email

Gloria Buzău, club la care a revenit în funcția de antrenor Viorel Ion, s-a înţeles miercuri cu atacantul Bobi Verdeş, un jucător care a evoluat, în ultimele două sezoane, pentru Chindia Târgoviște, în Liga a II-a. Sub comanda lui Ion Viorel ar putea veni și Răzvan Radu, ultima dată la Gloria Bistrița. Bobi Verdeş a mai evoluat de-a lungul carierei şi în Liga I, printre echipele trecute în CV-ul său numărându-se Pandurii Tg. Jiu, Universitatea Craiova, Progresul Bucureşti, Oţelul Galaţi, FC Argeş şi FCM Bacău.

Jucătorul în vârstă de 33 de ani a şi efectuat ieri un prim antrenament sub comanda lui Viorel Ion şi va debuta în tricoul Gloriei cu ocazia meciului amical de sâmbătă seară, din Crâng, cu Metaloglobus Bucureşti, care va începe la ora 20.00.

Un alt jucător fost la Chindia şi lansat de Şcoala „Gică Popescu”, mijlocaşul Mădălin Mihăescu, s-ar putea alătura, zilele următoare, lotului Gloriei, care de aseară se află într-un stagiu de pregătire la Sărata Monteoru. La echipa din Crâng este așteptat Răzvan Radu. Ultima dată la Gloria Bistriţa, sezonul trecut, în Liga I, unde a fost titularizat aproape meci de meci de antrenorul Nae Manea, Radu ar putea reveni la echipa la care a mai evoluat în urmă cu patru ani. (FOTO: Liga2.prosport.ro)

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.