luni, 11 decembrie, 2023

Primăria Buzău a introdus în procedură de transparență decizională proiectul privind funcționarea „Târgului Drăgaica – 2023”

Primăria Buzău a introdus în procedură de transparență decizională proiectul privind funcționarea „Târgului Drăgaica – 2023”

Facebook
Twitter
Email

Astăzi, 13.04.2023, Primăria Municipiului Buzău anunță deschiderea procedurii de transparenţă decizională a procesului de elaborare a următorului act normativ: PROIECT DE HOTĂRÂRE NR.67/13.04.2023 privind organizarea şi funcţionarea Târgului de vară „DRĂGAICA – 2023”.

Documentaţia aferentă proiectului de act normativ include:
– referatul de aprobare al primarului municipiului Buzău.
– raportul de specialitate al Serviciului Patrimoniu și Licitații Publice.
– proiectul de hotărâre și documentația aferentă.

Documentația poate fi consultată:
pe pagina de internet a instituţiei, la www.primariabuzau.ro .
proiectul de act normativ se poate obţine în copie, pe bază de cerere depusă la Biroul de relaţii cu publicul al instituţiei.
Propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus procedurii de transparenţă decizională se pot depune până la data de 12.05.2023, ora 10:00:
ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail: ghiseu.unic@primariabuzau.ro;
prin poştă, pe adresa: Buzău, Piața Daciei, nr. 1, județul Buzău;
la sediul instituţiei, la Registratură, la adresa: Buzău, Piața Daciei, nr. 1, județul Buzău.
Nepreluarea recomandărilor formulate şi înaintate în scris va fi justificată în scris.

Pentru informaţii suplimentare, vă stăm la dispoziţie la următoarele date de contact: telefon: 0238.723.371, e-mail: petronela.jipa@primariabuzau.ro, persoană de contact: Jipa Petronela.
PRIMARUL MUNICIPIULUI BUZĂU,
Constantin Toma

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.