Omul care i-a făcut zile fripte lui Gigi Becali, acuzat ca a bătut un ziarist

Omul care i-a făcut zile fripte lui Gigi Becali pe vremea când evolua la Gloria Buzău, fotbalistul Romică Bunică, este implicat într-un scandal de amploare declanşat pe plan local. Fostul vârf de atac al “Steluţei”, care a remizat cu Steaua după meciul de pomină Gloria Buzău – Steaua 1-1, din toamna anului 2007, este acuzat de un jurnalist din presa sportivă că l-ar fi lovit cu o geantă în spate în momentul în care s-au întâlnit în incinta complexului Gloria Buzău 2. Bunică neagă acuzaţiile ce i se aduc şi spune că acestea sunt simple fabulaţii. Corespondentul Pro Sport, Adrian Soare, spune că a fost lovit miercuri după ce fotbalistul s-ar fi enervat în momentul în care a fost fotografiat în timp ce făcea un antrenament cu Gloria Buzău. După un schimb de replici, spune jurnalistul, Romică Bunică l-ar fi lovit, apoi ar fi continuat cu injuriile la adresa sa. “M-a lovit cu o geantă în spate şi apoi a început să mă injure ca din senin. După ce am fost lovit m-am speriat şi am luat-o la fugă pentru că Bunică a început să mă ameninţe. De faţă la acest incident au mai fost şi alte persoane. Este incalificabil ce mi-a făcut, pentru că acum mi-e frică să merg şi pe stradă”, a declarat Adrian Soare.

De cealaltă parte, Romică Bunică neagă că ar fi avut loc vreun incident între cei doi. „Acest reporter este un fripturist care are tot felul de dereglări şi de-aia inventează. E un dezaxat care minte pentru că eu nu i-am făcut nimic. Dacă susţine că l-am bătut atunci să probeze”, ne-a declarat Romică Bunică.

Jurnalistul agresat a declarat că va apela la Instanţă pentru înţelegerea şi rezolvarea corectă a cazului. Romică Bunică este cunoscut drept omulcare a suflat titlul Stelei în sezonul cu celebrul dosar „Valiza”, care ce i-a adus condamnarea latifundiarului din Pipera. Romică Bunică activează în prezent la echipa de liga a doua Gloria Buzău, unde este secundul lui Ion Viorel.

adrian soare cel batut

 

 

ce i-a adus condamnarea latifundiarului.

Fii Reporter