vineri, 29 septembrie, 2023

Misiune grea pentru Gloria Buzău în Cupa României

Misiune grea pentru Gloria Buzău în Cupa României

Facebook
Twitter
Email

Miercuri, 11 septembrie, de la ora 16.30, fotbaliştii buzoieni vor întâlni pe stadionul din Crâng gruparea ilfoveană FC Clinceni, fosta ACS Buftea. Gloria s-a calificat în turul 5 al Cupei României după victoria cu 2-1 obţinută pe terenul lui FC Păpăuţi. Echipa din Clinceni, pe care Gloria o va înfrunta şi în campionat, are în componență numeroşi fotbalişti cu experienţă, precum fraţii Arman şi Artiom Karamyan, fostul stelist Stelian Stancu, dar şi pe foştii jucători ai Gloriei Dorinel Popa şi Emanuel Mbella. La Clinceni evoluează şi un fotbalist cu prezențe în prima ligă pentru CSM Iași, atacantul Clement Pălimaru, jucător pe care Viorel Ion l-a avut elev, sezonul trecut, la CS Otopeni.

Dacă va trece de FC Clinceni, Gloria va ajunge în 16-imile de finală ale Cupei, fază în care, alături de cele 14 echipe caliificate din turul 5 se vor afla şi cele 18 echipe din Liga I.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.