luni, 15 iulie, 2024

Jurnaliştii îi provoacă pe buzoieni la o competiţie de table. Vezi ce premii sunt puse în joc

Jurnaliştii îi provoacă pe buzoieni la o competiţie de table. Vezi ce premii sunt puse în joc

Facebook
Twitter
Email

Iubitorii jocului de table sunt invitaţi să participe la prima ediţie a „Cupei Presei la Table Buzău 2013”. Competiţia se va desfăşura vineri şi sâmbătă şi este organizată de Asociaţia Presei Sportive, în colaborare cu Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret. Concursul este organizat pe două secţiuni. Dacă vineri, de la ora 17, se va desfăşura secţiunea dedicată jurnaliştilor, sâmbătă, sunt programate partidele din cadrul categoriei „profesionişti”, unde sunt invitaţi toţi buzoienii dornici să ia parte la această inedită comeptiţie.

Se va juca sistem eliminatoriu iar la masă va rămâne cel care reuşeşte să câştige trei din cinci partide. Cutiile de table sunt asigurate de către organizatorii competiţiei.

Înscrierile se fac vineri, între orele 17.00 şi 19.00, la etajul I din Galleria Mall, unde va avea loc concursul. Nu se percepe taxă de înscriere. Premiile constau în vouchere de cumpărături puse la dispoziţie de Galleria Mall, cutii de table noi nouţe, iar organizatorii anunţă şi alte premii surpriză.

Leonard BUNILĂ

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.