duminică, 19 mai, 2024

Jignire gravă! Suporterii Gloriei Buzău, făcuți ”cete de țărani” de către directorul de imagine al Rapidului

Jignire gravă! Suporterii Gloriei Buzău, făcuți ”cete de țărani” de către directorul de imagine al Rapidului

Facebook
Twitter
Email

Decizia Comisiei de Disciplină a FRF de a sancționa Rapid pentru incidentele de la meciul cu Gloria Buzău i-a scos din sărite pe oficialii clubului din Giulești. Directorul de imagine, Lucian Ionescu, a postat pe site-ul clubului un mesaj protest, în care critică decizia forului dar și pe suporterii echipei din Buzău, care au atacat banca de rezerve a formației sale.

„Este aberant și ilogic! Suntem pedepsiți stupid pentru așa zise incidente provocate de suporterii noștri la Buzău. Chiar și logica unei pedepse abuzive presupunea să jucăm acasă, fără spectatori, nicidecum pe o altă arenă, dar cu public. Ne intrebăm și care a fost modalitatea în care calculele FRF-ului au dus la o amenda cifrată fix la 37.000 RON? Suntem curioși și de măsurile luate împotriva clubului gazdă, după ce cetele de paysans au aruncat cu pietre și sticle către banca de rezerve și către jucătorii Rapidului, toate acestea fiind specificate în raportul arbitrului. Cei care conducem destinele Rapidului am fost cuminți, mult prea cuminți, motiv pentru care conducătorii unui fotbal românesc vai de capul lui ne-au transformat într-un cobai pe care se experimenteaza permanent pedepse și amenzi!”, scrie Lucian Ionescu, pe site-ul fcrapid.ro.

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a sancţionat Rapidul pentru incidentele care s-au petrecut în deplasarea cu Gloria Buzău. Rapid a primit interdicţia de a organiza următorul meci pe stadionul propriu, „Valentin Stănescu“, în urma incidentelor de la meciul pe care giuleştenii l-au disputat sâmbătă, în deplasare, cu Gloria Buzău, din cadrul etapei cu numărul XV, a Ligii I.

Programul formaţiei antrenate de Viorel Moldovan prevede ca următoarea partidă, împotriva celor de la Unirea Tărlungeni, să fie organizată pe un stadionul Astra, din Ploieşti. Totodată, clubul a primit o amendă în valoare de 37.500 de lei. Giulestenii sunt nevoiti sa dispute partida cu Unirea Tarlungeni pe arena „Astra” din Ploiesti.

De cealaltă parte, Gloria Buzău a fost penalizată cu 22.500 de lei.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.