duminică, 19 mai, 2024

Gloria, victorie la Brăila de ziua antrenorului Viorel Ion

Gloria, victorie la Brăila de ziua antrenorului Viorel Ion

Facebook
Twitter
Email

După nu mai puţin de patru remize consecutive, Gloria Buzău a reuşit cea de-a treia victorie în actuala ediţie a Ligii a doua. Jucătorii antrenaţi de Viorel Ion au învins astăzi, în deplasare, cu scorul de 2 – 0, formaţia CF Brăila. Atacantul Bobi Verdeş a marcat ambele goluri. Astăzi, la împlinirea vârstei de 46 de ani, fotbaliştii Gloriei i-au făcut cadou tehnicianului Viorel Ion victoria în faţa formaţiei CF Brăila. Buzoienii au învins cu 2 – 0, ambele goluri fiind marcate în repriza a doua, de către atacantul Bobi Verdeş, în minutele 47 şi 74.

În urma acestui rezultat, Gloria Buzău a acumulat 14 puncte şi se află pe locul 6 în clasament, ultima poziţie care asigură accederea în play-off.

Etapa viitoare, care se va disputa miercuri, de la ora 18.00, Gloria va întâlni pe teren propriu formaţia FC Clinceni. Intrarea spectatorilor este liberă.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.