sâmbătă, 24 februarie, 2024

Gloria ţinteşte victoria la Galaţi, în partida cu Dunărea

Gloria ţinteşte victoria la Galaţi, în partida cu Dunărea

Facebook
Twitter
Email

În cadrul etapei a VI-a a Ligii a doua la fotbal, Gloria Buzău va întâlni sâmbătă, în deplasare, formaţia Dunărea Galaţi. În perioada de pregătire, Gloria a disputat două partide împotriva formaţiei gălăţene, obţinând o victorie şi un egal. Înaintea acestei dispute, fotbaliştii buzoieni se declară optimişti. Ei spun că nu le este teamă de gruparea gălăţeană, şi că pot obţine victoria pe terenul celor de la Dunărea. „Cred că programul ne avantajează. Jucăm acum la Galaţi, cu o echipă care nu a adunat prea multe puncte până acum, iar după aceea două meciuri acasă pe care trebuie să le câştigăm neapărat. Situaţia devine foarte gravă în cazul în care mai pierdem puncte acasă, după înfrângerea cu Farul, în prima etapă”, a declarat mijlocaşul Georgian Marcu. 

În perioada de pregătire, cele două formaţii au jucat două meciuri amicale. În primul meci, disputat la sfârşitul lunii august pe stadionul din Crâng, Gloria a câştigat cu 1 – 0, printr-un gol marcat de Bârsănel. O săptămână mai târziu, s-a jucat un al doilea amical între cele două formaţii, de data aceasta pe stadionul din Galaţi, duelul încheindu-se la egalitate, scor 2 – 2.

Meciul de fotbal dintre Dunărea Galaţi şi Gloria Buzău se va disputa sâmbătă, de la ora 11. Înaintea acestei runde, Gloria Buzău se află pe locul 8 în clasament, cu patru puncte acumulate, însă după numai trei meciuri disputate.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.