marți, 23 aprilie, 2024

Gloria – FC Botoșani, meci în Cupa României pe stadionul din Crâng

Gloria – FC Botoșani, meci în Cupa României pe stadionul din Crâng

Facebook
Twitter
Email

Gloria Buzău va întâlni miercuri formația FC Botoșani, partidă contând pentru șaisprezecimile Cupei României la fotbal. Partida se va desfăsura pe stadionul din Crâng, de la ora 16. Înaintea acestei dispute, chiar dacă întâlnesc o formație care a impresionat în prima ligă, fotbaliștii buzoieni spun că nu le este teamă de gruparea botoșăneană și că pot produce surpriza. „Este o echipă la care am jucat și o cunosc foarte bine. Nu ar trebui să ne temem prea mult de ei și eu zic că putem învinge mâine. Așteptăm cât mai mulți suporteri la stadion, pentru a ne susține”, a declarat jucătorul Gloriei Buzău, Marius Matei.

Meciul de fotbal dintre Gloria Buzău și FC Botoșani se va disputa pe stadionul din Crâng și va începe la ora 16. Biletul de intrare la meci costă 5 lei, intrarea fiind liberă pentru elevi, studenți și pensionari.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton