vineri, 29 martie, 2024

Gloria câştigă cu Metaloglobus şi se apropie la trei puncte de Viitorul Axintele

Gloria câştigă cu Metaloglobus şi se apropie la trei puncte de Viitorul Axintele

Facebook
Twitter
Email

Gloria Buzău a reuşit, vineri, o victorie importantă împotriva echipei bucureştene Metaloglobus, în etapa a 20-a a Ligii a III-a. Viitorul Axintele a pierdut surprinzător, pe teren propriu, iar Gloria s-a apropiat la doar trei puncte de lider. Singurul gol al partidei a fost înscris în minutul 4, de către Gheorghe, dintr-un penalty acordat pentru un fault asupra lui Lungoci. Dacă pe parcursul partidei, fazele de poartă au cam lipsit, „a plouat” în schimb cu faulturi şi cartonaşe galbene, mai ales de partea echipei bucureştene.

Gloria Buzău se agaţă în continuare de orice şansă pentru a reintra în cărţile promovării. Pentru moment, şansele par să-i surâdă echipei din Crâng, mai ales că lidera clasamentului, Viitorul Axintele, a pierdut chiar în faţa propriilor suporteri. Echipa ialomiţeană a pierdut cu 1-2 în faţa formaţiei Rapid Feteşti.

În aceeaşi etapă, pe teren propriu, CSM Râmnicu Sărat a încheiat la egalitate, 0 – 0, cu formaţia dâmboviţeană Urban Titu.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.