miercuri, 22 mai, 2024

Gloria Buzău, victorie la scor de neprezentare cu Urban Titu

Gloria Buzău, victorie la scor de neprezentare cu Urban Titu

Facebook
Twitter
Email

Victorie lejeră pentru Gloria, vineri seară, în etapa a 22-a a campionatului. Fotbaliştii buzoieni au învins cu scorul de 3-0 (2-0) pe Urban Titu, la capătul unui meci pe care l-au controlat din primul şi până în ultimul minut.

Gazdele au deschis scorul în minutul 25, prin autogolul lui Butoi, după ce portarul oaspeţilor a respins în coechipierul său lovitura liberă executată de Cucu. Gloria şi-a dublat avantajul 8 minute mai târziu, cînd Bobe a finalizat cu o lovitură de cap din apropiere în urma unui corner bătut de Luiceanu. Scorul final a fost stabilit de Luiceanu, în al doilea minut al prelungirilor, acesta trimiţând în plasă, la colţul lung, pe lîngă portarul advers.

Într-un alt meci, Viitorul Axintele a învins pe teren propriu ,cu 2-0, pe Juventus Bucureşti, şi a devenit şi matematic echipa care va promova în Liga a II-a.

Tot ieri, la Rm. Sărat, Olimpia a câştigat la limită, 1-0, în faţa Dunării Călăraşi.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.