sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Gloria Buzău, victorie în Cupa României

Gloria Buzău, victorie în Cupa României

Facebook
Twitter
Email

Gloria Buzău s-a calificat în turul următor al Cupei României la fotbal, după ce a învins formaţia FC Clinceni, cu scorul de 2 – 0. În şaisprezecimile Cupei României, echipa din Crâng ar putea întâlni o formaţie din prima ligă.  Miercuri, pe stadionul Gloria, echipa antrenată de Viorel Ion a reuşit o victorie importantă împotriva formaţiei FC Clinceni, grupare care are în componenţă câţiva jucători cu state vechi la formaţii de top din Liga I, precum fraţii Karamyan, Stelian Stancu, Pătrașcu sau Bălţoi.

Partida disputată pe stadionul din Crâng s-a încheiat cu scorul de 2 – 0. Golurile buzoienilor au fost marcate de Bobi Verdeş, în minutul 12, şi de Marius Matei, în minutul 80. De notat că din minutul 78, oaspeţii au jucat în zece jucători, după eliminarea lui Andrei Niţu.

 Viorel Ion a folosit următoarea echipă: Stoicescu – Airinei, Bârsănel, Agache (46 Vlaicu), B. Dumitru – Voicu, Marcu, Puşcaşu, G. Ion – Matei (87 Drăguţ), Verdeş (73 Muscalu).

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton