luni, 26 februarie, 2024

Gloria Buzău, un nou rezultat de egalitate în campionat

Gloria Buzău, un nou rezultat de egalitate în campionat

Facebook
Twitter
Email

Gloria Buzău a terminat la egalitate, scor  0 – 0, partida disputată astăzi în compania formaţiei Unirea Tărlungeni. Astfel, gruparea din Crâng se află la al treilea rezultat de egalitate în ultimeLe trei meciuri, după semieşecurile de pe teren propriu cu ACS Berceni şi Unirea Slobozia. Jucătorii Gloriei erau optimişti înaintea partidei de astăzi, din deplasare, de la Tărlungeni. Duelul împotriva formaţiei braşovene a fost mai greu decât se aşteptau elevii lui Viorel Ion. Chiar dacă au avut mai multe ocazii, fotbaliştii buzoieni reuşind chiar să lovească transversala prin Matei, în minutele de prelungire ale partidei, Gloria nu a reuşit să câştige toate cele trei puncte puse în joc.

În urma acestei etape, Gloria Buzău este pe locul 6 în clasament, cu 10 puncte acumulate, la egalitate de puncte cu Farul Constanţa. Etapa viitoare, sâmbătă, 26 octombrie, Gloria Buzău va întâlni, pe teren propriu, formaţia SC Bacău, ocupanta penultimului loc în seria I a Ligii a doua.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.