joi, 22 februarie, 2024

Gloria Buzău, o victorie și un egal în amicalele disputate în week-end

Gloria Buzău, o victorie și un egal în amicalele disputate în week-end

Facebook
Twitter
Email

Vineri seară, pe arena din Crâng, elevii lui Ion Viorel au trecut cu scorul de 3 – 1 de FC Voluntari, echipă care ţinteşte promovarea în eşalonul secund. A doua zi, într-un meci disputat la Galaţi, Gloria a terminat la egalitate, scor 2 – 2, cu Dunărea Galaţi, formație pregătită de tehnicianul Ion Balaur. În partida împotriva echipei FC Voluntari, golurile buzoienilor au fost marcate de Dăniţă, Burlacu şi Puşcaşu. Viorel Ion a abordat partida cu ilfovenii cu următoarea garnitură de start: Gherasim – Cucu, Vlaicu, Dăniţă, Agache – Voicu, Marcu, Mihăescu, Burlacu – Verdeş şi Puşcaşu, în repriza secundă şi-au făcut apariţia în teren Gabi Ion, Cocîrlă, Drăguţ, Boghian, Muscalu şi Mihălcescu.

În al doilea meci, disputat sâmbătă după-amiază, la Galaţi, în compania formaţiei Dunărea, buzoienii au înregistrat cea de-a doua remiză din cadrul partidelor de verificare din această vară. În jocul disputat alături de colega de serie din Galaţi au marcat pentru Gloria jucătorii Mihăescu I şi Zăinescu, în timp ce Sârbu a apărat un penalty. În partida de la Galaţi, Gloria a avut început cu următorul 11: Stoicescu – Fl. Alexandru, Diego, Bîrsănel, Vişan – Drăguţ, Renţea, Mihălcescu, Muscalu – Boghian şi Gabi Ion. Au mai jucat Zăinescu, Sârbu, Mihăescu I, Mihăescu II, Lungoci, Cocîrlă şi Burlacu.

Marţi, de la ora 17.30, Gloria va debuta oficial în noua stagiune de campionat, fotbaliştii pregătiţi de Ion Viorel urmând să dispute în deplasare meciul de cupă în faţa formaţiei FC Păpăuţi, campioana judeţului Covasna, partidă ce va avea loc în cadrul rundei a IV-a a Cupei României.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.