duminică, 21 aprilie, 2024

Gloria Buzău debutează în noul sezon în fața propriilor suporteri

Gloria Buzău debutează în noul sezon în fața propriilor suporteri

Facebook
Twitter
Email

Gloria Buzău se pregătește pentru debutul în noul sezon al Ligii a II-a la fotbal. Echipa buzoiană va reveni în eșalonul secund într-un meci care se va desfășura pe stadionul din Crâng, împotriva formației Farul Constanța. Meciul de fotbal dintre Gloria Buzău și Farul Constanța va începe la ora 11.00 și nu este televizat. Elevii lui Viorel Ion sunt încrezători într-o victorie în partida de sâmbătă, mai ales după meciul bun făcut săptămâna trecută în fața formației Viitorul Constanța. În schimb, formația dobrogeană a anunțat, prin declarația făcută joi de vicepreședintele clubului Farul, Mihai Terzi, că vor să plece de la Buzău cu toate cele trei puncte, orice alt rezultat decât victoria fiind considerat un eșec.

Miercuri, 11 septembrie, de la ora 16.30, fotbaliştii buzoieni vor întâlni pe stadionul din Crâng gruparea ilfoveană FC Clinceni, fostă ACS Buftea. Gloria s-a calificat în turul 5 al Cupei României după victoria cu 2-1 obţinută pe terenul lui FC Păpăuţi.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton