luni, 15 iulie, 2024

Gloria Buzău cauta victoria împotriva liderului. Meciul se dispută în nocturnă

Gloria Buzău cauta victoria împotriva liderului. Meciul se dispută în nocturnă

Facebook
Twitter
Email

Miercuri, se va desfăşura o nouă etapă în cadrul Ligii a doua la fotbal. Gloria Buzău va juca, pe teren propriu, împotriva formaţiei FC Clinceni, liderul surprinzător al clasamentului Ligii a doua. Partida dintre formaţiile Gloria Buzău şi FC Clinceni se va disputa în nocturnă, cu începere de la ora 18, intrarea spectactorilor fiind liberă. În cazul unei victorii, Gloria îşi poate consolida poziţia printre primele şase formaţii în clasamentul seriei I, care îi asigură prezenţa în play-off.

După victoria de sâmbătă împotriva grupării CF Brăila, chiar de ziua tehnicianului Viorel Ion, jucătorii Gloriei se aşteaptă la o prezenţă numeroasă din partea microbiştilor buzoieni la meciul împotriva formaţiei FC Clinceni, mai ales că partida se dispută în nocturnă.

Înaintea acestei etape, a XII-a, Gloria Buzău ocupă locul 6 în clasamentul Ligii a doua, cu 14 puncte acumulate. FC Clinceni, grupare pregătită de tehnicianul Vali Bădoi, se află pe primul loc în clasament, cu 20 de puncte strânse.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.