marți, 23 aprilie, 2024

Gloria Buzău a obținut prima victorie în campionat

Gloria Buzău a obținut prima victorie în campionat

Facebook
Twitter
Email

Sâmbătă, în cadrul etapei a V-a a Ligii a doua, Gloria Buzău s-a impus lejer, cu scorul de 3-0, în confruntarea de pe teren propriu cu formția Rapid CFR Suceava. Golurile buzoienilor au fost marcate în prima repriză de Burlacu, de două ori, și Bobi Verdeș. Gloria a marcat pentru prima dată în minutul 27, prin Verdeş, care, rămas liber, a înscris simplu ca la antrenament din trei metri, fructificând astfel centrarea de pe dreapta a lui G. Ion. Peste doar cinci minute, gazdele au reuşit să îşi dubleze avantajul graţie lui Burlacu, unul dintre cei mai buni jucători de pe teren. Mijlocaşul buzoian a primit o pasă excelentă de la Marcu şi, cu un şut din suprafaţa de pedeapsă, l-a învins pe portarul Pascal. În minutul 41, acelaşi Burlacu s-a aflat şi la originea celui de al treilea gol, goalkepeerul sucevean respingând mingea şutată de acesta, până la Verdeş iar atacantul Gloriei şi-a trecut în cont dubla.

3 – 0 a fost scorul consemnat la pauză şi a rămas la fel şi după ultimul fluier al arbitrului, în ciuda ocaziilor create de trupa lui ,,Vioară” în partea secundă a meciului, cele mai clare fiind irosite de Matei, Verdeş, Bobe şi G. Ion.

Etapa următoare, trupa lui Ion Viorel se va deplasa la Galați, acolo unde, de la ora 11, va disputa un meci împotriva formației locale Dunărea.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton