sâmbătă, 24 februarie, 2024

Etapă a Campionatului Naţional de Off Road, la Sărata Monteoru

Etapă a Campionatului Naţional de Off Road, la Sărata Monteoru

Facebook
Twitter
Email

În perioada 26 – 29 septembrie 2013, în staţiunea Sărata Monteoru se va desfăşura „GTC Trophy”, a VI-a etapă din Campionatul Naţional de Off Road 2013. Organizată de clubul sportiv GTC MotorSport, competiţia se va desfăşura conform Regulamentului Comisiei Naţionale de Off-road (C.N.O.R) şi al Federaţiei Române de Automobilism Sportiv (F.R.A.S.). Echipajele înscrise în competiţie vor putea opta pentru trei clase competiţionale: Extrem, Open şi Standard, fiecare clasă având un anumit grad de dificultate. Lungimea medie a traseelor va fi de 50-70 km/zi. Trialul şi probele speciale se vor desfăşura într-o zonă special amenajată pentru public şi presă, cu acces facil maşinilor de stradă şi spectatorilor.

Competiţia se adresează atât sportivilor licenţiaţi F.R.A.S., prin clasele Standard, Open şi Extrem, cât şi începătorilor care îşi doresc o carieră sportivă, prin clasa Standard.

GTC MotorSport este unul dintre cluburile mari de off road din România, peste jumătate dintre membrii săi fiind sportivi licentiaţi F.R.A.S. şi participând la competiţii în ţară şi în străinatate. Clubul a fost înfiinţat la sfârşitul anului 2011 şi are, în prezent, peste 50 de membri.

În 2012, GTC MotorSport a reuşit performanţa de a avea şase sportivi pe podiumul Campionatului Naţional de Off Road şi de a se clasa pe locul II în clasamentul general al cluburilor din Campionatul Naţional de Off Road.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.