Elevii de la LPS Buzău și Handbal Municipal Buzău, câștigătorii trofeului „Cupa 1 Iunie” la handbal

Marți, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” Buzău, s-a desfăşurat concursul „CUPA 1 IUNIE” la handbal, băieţi şi fete. În urma disputării meciurilor, trofeul a fost adjudecat, la categoria băieţi, de reprezentativa Liceului cu Program Sportiv „Iolanda Balaş-Soter” Buzău, urmată în clasament de echipa Şcolii Gimnaziale „G.E. Palade” Buzău şi echipa Şcolii Gimnaziale Glodeanu Sărat.

La categoria fete, pe primul loc s-a clasat echipa Handbal Municipal Buzău (foto), urmată de echipele şcolilor gimnaziale „G.E. Palade” Buzău şi Glodeanu Sărat.
 
Pe parcursul întrecerii, echipele au fost susţinute de aproximativ 200 de spectatori, care au primit din partea poliţiştilor de proximitate pliante cu recomandări preventive.
 
Competiţia a fost organizată de Politia municipiului Buzău, prin poliţiştii de proximitate, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Buzău, Asociaţia Judeţeană de Handbal Buzău şi Crucea Roşie – Filiala Buzău.
 
Echipele clasate pe podium au primit din partea organizatorilor cupe, diplome şi materiale sportive.
 
În cadrul competiţiilor organizate sub egida „Cupa 1 Iunie”, în ziua de 30 mai, se va decide câştigătoarea campionatului de minifotbal la care s-au înscris opt echipe de la unităţi de învăţământ din municipiul Buzău.
Fii Reporter