duminică, 23 iunie, 2024

„Cupa cartierelor” la minifotbal, aproape de final. Ce echipe s-au calificat în semifinale

„Cupa cartierelor” la minifotbal, aproape de final. Ce echipe s-au calificat în semifinale

Facebook
Twitter
Email

Au fost stabilite echipele care se vor întrece în semifinalele campionatului de minifotbal organizat de poliţiştii de proximitate pentru copiii şi tinerii din municipiul Buzău. Marți, pe stadionul „Cornel Negoescu” din Buzău s-au disputat sferturile de finală la categoria „20 de ani” din cadrul „Cupei cartierelor” la minifotbal. Rezultate la categoria „20 de ani”:

– Crâng 2 – 23 August  2 – 6
– N. Bălcescu – Broşteni 1  3 – 0
– Micro 14 – Dorobanţi 2  6 – 2
– Dorobanţi Ext. – Al. Sporturilor  2 – 6

Echipele care s-au calificat în semifinalele la cealaltă categorie, „16 ani”, au fost stabilite în urmă cu o zi, când au fost obţinute următoarele rezultate:

– Micro 14 – Şcoala nr. 11 Buzău  12 – 3
– Mihai Viteazu – Simileasca  6 – 2
– Şcoala 15 – Colegiul Naţional „B.P. Hasdeu”  3 – 1 (după prelungiri)
– Dorobanţi 1 – Al. Sporturilor 2 – 1.

Meciurile din semifinale se vor disputa vineri, 2 august, începând cu ora 18.00, pe stadionul „Cornel Negoescu”, iar finalele vor avea loc în ziua de 7 august, pe stadionul Gloria, începând cu ora 16.00.
Gândită ca alternativă oferită copiilor şi tinerilor din municipiul Buzău pentru petrecerea timpului liber, „Cupa cartierelor” este organizată de Poliţia municipiului Buzău, prin poliţiştii de proximitate, în colaborare cu C.S. Poliţia Buzău, F.C. Gloria Buzău, Consiliul Judeţean Buzău, Primăria Municipiului Buzău, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Buzău, Crucea Roşie – Filiala Buzău şi Asociaţia Judeţeană de Fotbal.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.