sâmbătă, 2 decembrie, 2023

Crosul național „Ziua olimpică” se va desfășura, în weekend, la Buzău

Crosul național „Ziua olimpică” se va desfășura, în weekend, la Buzău

Facebook
Twitter
Email

Concursul se organizează în cadrul proiectului “Luna olimpică, Buzău 2013” şi se adresează practicanţilor sportului de masă şi de performanţă din judeţul Buzău şi din întreaga ţară. Evenimentul de duminică este organizat de DJST Buzău și Academia Olimpică Română, filiala Buzău.  Crosul se va desfăşura pe distanţa de aproximativ 3,5 km, pe traseul: Piața Dacia – Aleea Trandafirilor – str. Ostrovului – bld. N.Bălcescu – Parc Crâng – Obelisc – (pentru categoria 6 -15 ani) – un tur de lac – stadionul de atletism, punct – Sosire (pentru celelalte categorii).

Crosul se va desfășura pe următoarele categorii:

Categoria OPEN,
Categoria 06-15 ani, f/m
Categoria 16–49 ani, f/m
Categoria veterani: peste 50 ani, f/m

Toţi concurenţii vor primi câte un tricou şi o şepcuţă. Se acordă premii speciale pentru cei mai tineri şi cei mai vârsnici participanţi. Se mai acordă primilor trei clasaţi de la fiecare categorie, bani, trofee, medalii şi diplome. La acest eveniment vor fi invitate personalităţi marcante ale sportului olimpic local şi românesc.

Startul se dă la ora 09.30 iar premierea participanţilor va avea loc în incinta Patinoarului Ice Magic din Buzău.

Fiecare participant se va prezenta cu copia/originalul certificatului de naştere/ carte de identitate la secretariatele aflate la punctele de start, zona platou Dacia/ Primăria Buzău, pentru toate categoriile, în intervalul orar 07.45—09.00.

Important: fiecare participant va prezenta avizul medical sau va semna pe propria răspundere în fişa aflată la secretariat.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.