sâmbătă, 2 decembrie, 2023

Buzoienii lui Bunică au câştigat Cupa României

Buzoienii lui Bunică au câştigat Cupa României

Facebook
Twitter
Email

La Piatra-Neamţ s-a încheiat ieri maratonul minifotbalistic ocazionat de cea de-a IV-a ediţie a Cupei României la Minifotbal, competiţie la care au participat 52 de echipe şi peste 1.000 de jucători din toată ţara. După câştigarea titlului de campioni ai României în 2011, Consiliul Judeţean Buzău (formaţie clasată anul acesta, în Buzău, pe locul 2, după rivala locală Fortuna – această formaţie urmând să participe săptămâna viitoare, la Hunedoara, la turneul naţional pentru desemnarea campioanei) reuşeste anul acesta să pună mâna pe cel de-al troilea trofeu naţional din istoria sa, câştigarea Cupei României la Minifotbal.

La echipa Consiliului Judeţean Buzău evoluează, printre alţii, fostul atacant buzoian Romică Bunică, devenit celebru după ce a marcat în poarta Stelei, la un meci cu Gloria Buzău, dar şi Daniel Petre, fratele lui Ciprian Petre, ex-Unirea Urziceni, ex-Gloria Bistriţa, actual Gaz Metan Mediaş, precum şi Cezar Ionescu, fost arbitru divizionar A.

La Piatra-Neamţ, echipa din Buzău s-a impus în finală în faţa grupării Revine Suceava cu scorul de 4-2. În finala mică, meciul s-a terminat la egalitate, 2-2, Avantaje Deva învingând la lovituri de departajare revelaţia acestei ediţii, Cora Pantelimon, cu scorul de 4-2.

Daniel CONȚESCU

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.