vineri, 19 aprilie, 2024

Buzoienii de toate vârstele, invitaţi să alerge la „Crosul Tineretului”

Buzoienii de toate vârstele, invitaţi să alerge la „Crosul Tineretului”

Facebook
Twitter
Email

Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Buzău, alături de Primăria Municipiului Buzău, filiala locală a Academiei Olimpice Române şi Asociaţia Judeţeană de Atletism, organizează în Parcul Tineretului, în data de 8 mai, „Crosul tineretului buzoian”. Organizatorii concursului lansează o invitaţie deschisă tuturor buzoienilor, indiferent de vârstă. Crosul va fi organizat pe cinci categorii de vârstă: 11 – 13 ani, 14 – 17 ani, 18 – 35 de ani, 36 – 49 de ani şi + 50 de ani, atât la feminin, cât şi la masculin.

Startul este programat pentru ora 10.00. Toţi participanţii vor fi premiaţi cu tricouri, iar pentru ocupanţii podiumului celor cinci categorii de vârstă, Primăria Buzău va oferi premii consistente în bani. Alături de acestea, se vor mai acorda premii pentru cei mai tineri şi cei mai vârstnici participanţi, premii ce constau în cupe, diplome şi medalii.

Festivitatea de premiere va avea loc imediat după încheierea crosului. Vor participa mai multe personalităţi sportive din judeţ, dar şi primarul Constantin Boşcodeală.

Pentru înscriere, fiecare participant trebuie să se prezinte, în intervalul orar 9.00 – 9.45, în ziua concursului, la secretariatele aflate la linia de start cu o copie după certificatul de naştere sau după cartea de identitate. Totodată, cei care doresc să participe la întrecerea organizată de D.J.S.T. Buzău trebuie să facă dovada că sunt apţi din punct de vedere medical pentru mişcare sau să semneze o declaraţie pe propria răspundere în acest sens.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.