joi, 22 februarie, 2024

Au început înscrierile la „Cupa cartierelor”, cea mai importantă competiție de fotbal dedicată tinerilor din Buzău

Au început înscrierile la „Cupa cartierelor”, cea mai importantă competiție de fotbal dedicată tinerilor din Buzău

Facebook
Twitter
Email

Poliţiştii de proximitate din cadrul Poliţiei municipiului Buzău vor organiza şi în această vară „CUPA CARTIERELOR”, campionatul de minifotbal dedicat copiilor şi tinerilor. Luni, 3 iunie, se dă startul înscrierilor la competiția organizată de polițiștii buzoieni.  Ajuns la a V-a ediţie, campionatul „CUPA CARTIERELOR” se va desfăşura în perioada 1 iulie – 1 septembrie, pe două categorii de vârstă („până la 16 ani” şi „între 16 – 20 de ani”) şi se doreşte a fi o alternativă pentru petrecerea timpului liber oferită de poliţiştii de proximitate copiilor şi tinerilor din municipiu.

Poliţiştii de proximitate îi invită pe cei care doresc să participe la această competiţie să se prezinte la sediul Poliţiei municipiului Buzău pentru a se înscrie, începând de luni, 3 iunie.

Competiția „CUPA CARTIERELOR” este organizată în parteneriat cu Consiliul Judeţean Buzău, Primăria Municipiului Buzău, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Buzău, F.C. Gloria Buzău, Asociaţia Judeţeană de Fotbal Buzău şi Crucea Roşie – Filiala Buzău.
Persoane de contact – agent şef de poliţie Biţa Vasile şi agent şef principal de poliţie Mateiu Ion.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.