sâmbătă, 2 decembrie, 2023

21 de jucători la reunirea lotului Gloriei, sub comanda lui Viorel Ion

21 de jucători la reunirea lotului Gloriei, sub comanda lui Viorel Ion

Facebook
Twitter
Email

Noul antrenor al Gloriei Buzău, Viorel Ion, şi-a intrat în pâine, luni, odată cu reunirea lotului în vederea începerii pregătirilor pentru noua ediţie de campionat. La primul antrenament al verii, noul antrenor principal Viorel Ion a avut sub comandă 21 de jucători. Din vechiul lot cu care Gloria a terminat campionatul trecut au mai fost păstraţi 12 jucători, alţi nouă fiind aduşi în această pauză. Este vorba de Vlaicu, Marcu, G. Ion şi Dăniţă (CS Otopeni), Cocârlă, Puşcaşu, Voicu (C.F. Brăila), Costel Toader (Olimpia Rm. Sărat) şi Cristi Stoicescu (Delta Tulcea). Pe lângă aceştia, conducerea clubului intenţionează să mai transfere şi alţi câţiva jucători cu experienţă în liga a doua, pentru acoperirea posturilor deficitare.

Jucătorii Gloriei se vor pregăti la Buzău până pe 29 iulie, după care îşi vor muta cartierul general la Sărata Monteoru, unde echipa buzoiană obişnuia să efectueze cantonamentele şi altădată când se afla sub comanda lui Viorel Ion. Gloria Buzău urmează să dispute şi mai multe meciuri de verificare, în discuţie fiind şi echipele din Voluntari, Clinceni şi Titu. (FOTO: FC Gloria Buzău)

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.