Vot de învestitură pentru Guvernul din care fac parte buzoienii Marcel Ciolacu și Lucian Romașcanu

Parlamentul a dat astăzi votul de învestitură Guvernului condus de Mihai Tudose. Din noul cabinet fac parte doi dintre parlamentarii PSD, membri ai Organizației Buzău, nominalizați de președintele Liviu Dragnea pentru aceste funcții.

Deputatul Marcel Ciolacu, președintele PSD Buzău, va ocupa poziția de Viceprim – ministru și Lucian Romașcanu, președinte al Comisiei pentru cultură și media din Senat, va gestiona portofoliul de Ministru al culturii și identității naționale. Cele două propuneri au fost validate în unanimitate, miercuri, în ședința Comitetului Executiv Național.

„E un moment politic pe care viitorul îl va explica mai bine[…]. O să mă refer mai mult la partea economică. Sunt un om al cifrelor și pot să vă spun că România se află într-un moment economic bun. Ce ne lipsește este o creștere viguroasă a investițiilor și o creștere a veniturilor la buget. Pentru acest lucru îmi place să cred că am fost adus în fruntea acestui guvern. Vă asigur că nu există alte obiective în ceea ce mă privește decât implementarea programului de guvernare și recuperarea întârzierilor.” a transmis Mihai Tudose, Prim-Ministru în Plenul Parlamentului.

”Aceste funcții vin la pachet cu speranțele românilor în stabilitate și într-un viitor mai bun.Trebuie să recuperăm cât mai repede întârzierile, astfel încât să ducem la îndeplinire aplicarea programului de guvernare votat în decembrie 2016. Suntem pregătiți să ne asumăm responsabilitatea și să mergem la Guvern pentru îndeplinirea acestor obiective”, a declarat Marcel Ciolacu.

Reprezentanții județului Buzău în noul executiv, alături de colegii lor parlamentari, vor continua să muncească onest și temeinic pentru comunitatea din care provin și vor fi aproape de cei care i-au ales.

guvern

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI