sâmbătă, 2 decembrie, 2023

VIDEO Zeci de PDL-işti au pichetat Prefectura împreună cu măgarii „Vio” şi „Crinuţa”

VIDEO Zeci de PDL-işti au pichetat Prefectura împreună cu măgarii „Vio” şi „Crinuţa”

Facebook
Twitter
Email

Democrat-liberalii din Buzău au pichetat, miercuri, sediul Prefecturii, acțiune la care au participat peste o sută de spersoane. Protestatarii au avut printre ei doi măgari, ”Vio” și ”Crinuța”, dar și trei moși cu chipurile lui Victor Ponta, Dan Șova și Crin Antonescu, care purtau cu ei saci cu taxe și impozite.Democrat-liberalii au plecat de la sediul PDL din centrul orașului, însoțiți de președintele organizației județene Cezar Preda dar și de alți membri ai Biroului Permanent Județean. Coloana s-a deplasat ordonat pe trotuare fără a încurca circulația iar înainte de destinație, protestarilor li s-au alăturat doi măgari,  Alaiul în mijlocul căruia s-au aflat și măgarii „Vio” și „Crinuța”, pe care deputatul Cezar Preda a încercat să-i dirijeze fără prea mare succes, s-a oprit în fața Prefecturii.

„Am strigat toate nemulțumirile, tot ceea ce au promis și nu au rezolvat. Județul Buzău nici nu există pe hartă, au zece parlamentari și nu au fost în stare să facă un amendament pentru Buzău, să realizeze un obiectiv. Le-am mai spus că nu au făcut bine ce au făcut ieri pentru că întorc România cu 10 ani înapoi. Au negociat la 3-4 dimineața cât au luat Năstase, Becali, Voiculescu, Fenechiu și au ajuns la concluzia că, cu 7 ani îi amnistiază pe toți. „Vio”, această nevinovată creatură, a plecat în Africa de Sud ca să nu îi miroasă gurița că a făcut ceva rău. Este un laș așa cum a fost întotdeauna și nu sunt în stare decât să dea la televizor cu trompeta. Nu o să vedeți oameni mai huiduiți decât aceștia în România”, a declarat deputatul Cezar Preda.

Protestul democrat-liberalilor buzoieni s-a încheiat în aproximativ 15 minute, după care protestatarii și-au văzut fiecare de treburile lor.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.