sâmbătă, 20 aprilie, 2024

VIDEO Vin vremuri de criză? O spune chiar Elena Udrea, care s-a ghiftuit cu covrigi la Buzău

VIDEO Vin vremuri de criză? O spune chiar Elena Udrea, care s-a ghiftuit cu covrigi la Buzău

Facebook
Twitter
Email

Elena Udrea și trei fosti miniștri ai Guvernului Boc au mobilizat duminică dupa-amiază la Buzău peste 500 de simpatizanți ai Mișcării Populare, ca să le prezinte strategia de participare la alegerile europarlamentare. Flămândă, după lungi peregrinări electorale prin Moldova, blonda de la PMP, Elena Udrea, s-a înfruptat din coşul cu covrigi de Buzău oferit de organizatori. Îmbracată în negru, blonda populară a fost primită cu flori la intrarea in sala unde se desfășura adunarea. La rândul său a ținut să ofere un buchet unei doamne în vârstă care venise să ii spună problemele sale.

Venită acasă după mai multe luni, blonda s-a lăsat invinsă de foame și nu s-a sfiit sa manânce din covrigii de Buzău chiar în timpul conferintei de presă.

Printre înghiţituri Udrea a ţinut să se înţeleagă că vin vremuri de criză din moment ce covrigii au ajuns la mare căutare.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton