marți, 19 martie, 2024

VIDEO Victor Ponta a lansat filiala PRO România Buzău. A fost un nou prilej pentru fostul premier să-l atace pe Dragnea

VIDEO Victor Ponta a lansat filiala PRO România Buzău. A fost un nou prilej pentru fostul premier să-l atace pe Dragnea

Facebook
Twitter
Email

Fostul premier Victor Ponta, fondatorul Partidului PRO România, a venit în Buzău pentru a lansa organizaţia judeţeană a acestei formaţiuni. La eveniment au participat foşti miniştri precum Nicolae Bănicioiu și Sorin Câmpeanu, dar şi alti invitati. 

Înainte de conferința de presă, Victor Ponta a ținut să-i facă o scurtă vizită primarului Constantin Toma, în Palatul Comunal. Cu acest prilej, Ponta l-a avertizat pe edilul buzoian că se poate aștepta la ce e mai rău de la liderul PSD, Liviu Dragnea.

„Dragnea e cel mai răzbunător om pe care l-am cunoscut. Îi va minți la început pe domnul Toma, pe domnul Ciolacu și pe ceilalți că îi va ierta, dar el va căuta să le rupă gâtul. Dar, domnul Toma va ieși primar și fără Dragnea. Pot spune că, mai degrabă, singura șansă pe care o are de a pierde alegerile la primărie e să se afișeze cu Dragnea”, a spus Victor Ponta.Fostul premier a criticat în termeni duri guvernarea PSD, implicit pe liderul PSD, Liviu Dragnea.

La conferința de presă susținută după lansarea organizației județene PRO România, Victor Ponta a ținut să-l acuze public pe Dragnea de înaltă tradare cu privire la exploatarea gazelor din Marea Neagră. A declarat că în spatele negocierilor în privinţa Legii Offshore se ascund alte interese ale liderului PSD, Liviu Dragnea.

La evenimentul de la Buzău au participat foştii miniştri Nicolae Bănicioiu, Ioana Petrescu şi Sorin Câmpeanu, dar şi alti invitati.

Până la congresul din octombrie, când se va alege o structură de conducere, PRO România, filiala Buzău, va fi coordonată de jurnalistul ramnicean Felix Rache. Printre noii simpatizanti PRO România se numara si fostul consilier judetean PSD, Doru Muzgoci.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.