vineri, 12 iulie, 2024

VIDEO Un utilaj intrat astăzi în dotarea Urbis Serv va crește standardele și ritmul lucrărilor de asfaltare

VIDEO Un utilaj intrat astăzi în dotarea Urbis Serv va crește standardele și ritmul lucrărilor de asfaltare

Facebook
Twitter
Email

Societatea Urbis Serv a cumpărat din Germania un utilaj care va îmbunătăți calitatea și viteza de execuție a lucrărilor de asfaltare în municipiul Buzău. Cel puțin asta promit autoritățile orașului, care spun că această etapă de retehnologizare ”creează premisele pentru asfaltarea totală a municipiului Buzău”.

Muncitorii de la Urbis Serv Buzău, care lucrează la asfaltarea parcărilor din cartierul Obor, au pus astăzi în funcțiune noul utilaj, un finisor cu ecartament variabil. Mașinăria produsă în Germania poate asfalta cu viteză de la trotuare înguste de o jumătate de metru până la alei de trei metri lățime.

Viceprimarul Ionuț Apostu a scris pe pagina sa de Facebook că utilajul va fi folosit pentru modernizarea trotuarelor și aleilor din oraș, care erau asfaltate până acum cu roaba, lopata și tăvălugul.

”De astăzi, societatea Urbis Serv intră într-o nouă etapă: asfaltarea trotuarelor din municipiu se va face cu un utilaj specializat, modern, achiziționat recent, depășindu-se astfel metoda clasică la lopată. Iată că proiectul domnului primar Constantin Toma de modernizare și retehnologizare a societății își produce efectele și se creează premisele pentru asfaltarea totală a municipiului Buzău!”, a scris viceprimarul Ionuț Apostu pe Facebook.

Utilajul costă 86.000 de mii de euro, bani care provin din profitul înregistrat de Urbis Serv Buzău.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.