VIDEO Reacția primarului Constantin Boșcodeală, după apariția imaginilor obscene în presă: ”După părerea mea filmul este un șantaj!”

Filmul este un șantaj! Asta spune edilul buzoian Constantin Boșcodeală despre imaginile compromițătoare făcute publice, marți seară, în care acesta pare a fi protagonistul unor scene porno. Politicianul a anunțat că va face plângere la Parchet. 

O înregistrare video compromiţătoare cu actualul primar al Buzăului, Constantin Boşcodeală (PSD), au fost date pe email mai multor redacţii, de pe o adresă fictivă.
 
Este vorba despre un filmuleţ de 15 minute, care pare a fi din 2012, în care edilul-şef din Buzău este într-o cameră de hotel alături de două tinere. 
 
În partea a doua a filmării, personajele apar întreţinând relaţii sexuale. Veridicitatea imaginilor este incertă, însă la prima vizionare asemănările sunt izbitoare. Înregistrările au fost realizate cu camere ascunse într-o cameră de hotel. 
 
”Filmul este o făcătură. M-am consultat cu avocatul și în cel mai scurt timp o să depun o plângere la Parchet. După părerea mea filmul este un șantaj și nu pot să-mi dau seama cine l-a făcut”, a declarat Constantin Boșcodeală, miercuri dimineață.
 

 
Răzbunare sau atac politic mizerabil, în an electoral
 
Filmul care a stat mai bine de trei ani într-un sertar bine ferecat a fost lansat în eter cu câteva luni înainte de alegerile locale şi parlamentare, cel mai probabil cu scopul de a-l compromite pe Boşcodeală şi a-l scoate pe linie moartă din politică. 
 
Amplasarea a cel puţin două camere video în spaţiul care avea să găzduiască întrunirea amoroasă demonstrează că totul a fost planificat. Filmul a fost livrat gata montat.
 

SURSA VIDEO STIRIPESURSE.RO