VIDEO Primarul Constantin Toma, despre ”întâmplările bune și mai puțin bune” din ultimele două săptămâni

Primarul Constantin Toma a reluat seria videoclipurilor postate pe Facebook. Edilul a ținut pe de o parte să explice de ce meritau Benone Sinulescu și buzoienii un festival precum cel de la sfârșitul lunii mai și pe de altă parte să-și exprime dezamăgirea față de consilierii locali care l-au trădat, în conflictul cu Compania de Apă.

Mesajul filmat începe cu explicații legate de cel mai important eveniment al ultimei perioade, festivalul „Benone Sinulescu”, prima ediție, ”unde au paticipat mii de buzoieni care s-au bucurat să-l omagieze pe marele nostru artist la împlinirea vârstei de 80 de ani, dar și la peste 60 de ani de activitate”.

”A fost prezentă o mare parte din elita muzicii populare românești, dar și tinere talente din toată țara care s-au întrecut în cadrul concursului programat. Probabil niciodată la Buzău nu a avut loc un eveniment de o asemenea anvergură și de un asemenea nivel! Buzăul și Benone Sinulescu meritau asta!”, a transmis Constantin Toma. Reacția sa a venit la câteva zile după ce presa locală a scris că festivalul a necesitat o investiție colosală, de peste 600.000 de lei.

Toma a mai punctat în mesajul său și dezamăgirea față de consilierii locali PSD care i-au întors spatele în conflictul cu directorul Companiei de Apă, instituție acuzată de edil că impune cel mai mare preț la apă, din România.

”Am avut surpriza neplăcută în cadrul ședinței Consiliului Local ca unii colegi din PSD să se plaseze în mod ciudat de partea grupării Tescaru. Încă o dată, buzoienii sunt furați la factura de apă de această grupare. Avem cea mai scumpă apă din România, iar prețul apei meteorice a fost stabilit fraudulos!”, a spus Toma.

La final, primarul Constantin Toma anunță că se ține de promisiunea de a pune în aplicare investițiile de 10 milioane de euro și că în această lună va inaugura deja primele trei străzi din cele 54, neasfaltate niciodată.

Fii Reporter